27 september 2012

Ny blogg!

I framtiden kommer ni att hitta mig på tankaromingenting.blogspot.com, jag kommer dock spara den här bloggen, för gamla minnens skull. PUSS
HJÄLP!

Tror jag måste lägga ner den här bloggen efter en jäkla massa år.. Jag får nämligen inte ladda upp fler bilder då jag har överskridit bildkvoten, någon som vet lite mer om det? För jag har absolut ingen aning, det känns lättast att skapa en helt ny blogg, men kanske via en annan portal? Annars måste jag skaffa en ny mail och börja om helt här på Blogger, vilket strul alltså! Jag som borde skriva tenta..

26 september 2012

25 september 2012

Tisdagsproblem.

Åh-vad-jag-hatar-att-skriva-tenta-för-tillfället...
hur gör man då?

... lite senare: lyssnar på gammal post-punk, och plötsligt börjar det faktiskt gå lite bättre? haha

24 september 2012

Pannkakor.


... har jag ätit idag, yumyum!
Mellanmål och Mumford & Sons.



Har tagit en liten pluggpaus, lyssnar på Mumford & Sons nya album (!!!) och äter lite mellanmål. Har fått relativt mycket gjort på tentan idag, och med tanke på att jag har enda till på fredag på mig så tror jag inte jag behöver skriva så värst mycket mer idag... Skönt! 
Måndag.



Precis som igår sitter jag och skriver på min tenta, men denna gång dricker jag te. Min förkylning börjar äntligen ge med sig, så-himla-skönt! Förutom att skriva tenta så gjorde jag lite annat trevligt igår också, gick ut och åt med Frida, Staffan, Elin, Sigge och Allan, det var så himla trevligt, mer sånt! Nu ser jag mest fram emot nästa helg, skicka in tentan och fira lite! Nä fortsätta skriva nu.. PUSS

23 september 2012

22 september 2012

Lördagsmiddag.

Mitt hem.








Godmorgon lördag.
Tre saker jag inte förstår mig på: Regn, människor som säger en sak men gör en annan och kroppens överlevnadsinstinkt. 

Tre saker som finns på mitt skrivbord/soffbord just nu: Min fina Mac, frukostbrickan med gofrukost och mina högtalare. 

Tre saker jag gör jag just nu: Äter frukost, tittar på nyhetsmorgon och skriver det här.

Tre saker jag vill göra innan jag dör: Bli mamma, flytta till ett torp och jobba med någonting inom språk.

Tre saker jag kan: Laga mat, gå upp tidigt och stressa helt i onödan.

Tre saker jag tycker om: Min familj, kaffe och att samla på fina minnen i tankevänlig form.

Tre saker jag inte kan: Sluta sakna människor som inte finns i mitt liv längre, varva ner och sjunga.

Tre saker jag skulle vilja lära mig: Våga ta för mig mer, skissa och att alltid se det positiva i saker och ting.

Tre favoriträtter: Halloumisallad, fläskfilégryta och chili con carne.

Tre favoritlåtar: Kite - My girl and I, Loudon Wainwright III - The swimming song och The xx - Chained. Sjukt svårt att bara välja tre, buhu.

Tre favoritminnen: De dagar mina syskonbarn kom till världen, tre-bästa-minnena. Plus tusen andra saker som en gång varit fina men som jag nu bara vill glömma.

21 september 2012

Helg!

Äntligen fredag och helg.. har varit en intensiv vecka i skolan med både föreläsningar och seminarium, men nu tänkte jag släppa plugget för några dagar (2?) och ta helg! hemtentan tänker jag börja med på måndag, punkt slut. För tillfället sitter jag och väntar på att F ska ta sig till Gävle, då startar helgen med fredagsmys! Vad som händer resten av helgen är ännu oklart, precis så som jag vill ha det.. BAM!

20 september 2012

Dör vad gott det här var.


Gryta med kyckling och chorizo. ♥

19 september 2012

Vad händer egentligen?

Hej! Jag märker verkligen att uppdateringen har blir lidande, men jag vet ärligt inte vad jag ska skriva längre, allting snurrar mest runt i huvudet som i ett jävla hjul och jag bara tänker och tänker mest hela tiden.

Den här natten har jag sovit, vaknat, sovit, vaknat och sovit och vaknat.. Gav upp för en stund sedan och nu håller jag på att koka kaffe, det blir frukost sen en liten promenad tror jag, trots skavsår och förkylning..

Senare ska jag handla, plugga och städa och bara-vara-hemma. I morgon är det fredag och helgen har aldrig varit mer efterlängtad som nu.. och där blev kaffet klart, BAM!

15 september 2012

Lördag.





 Lite såhär har det sett ut på min Instagram de senaste dagarna!

14 september 2012

The world is watching.

Hej! Jag har städat till tonerna av Two door cinema club (deras nyaste skiva är grym) sedan jag kom hem från skolan, har varit på en föreläsning som faktiskt var riktigt intressant, som Gransningsnämnden höll i!

Nu ska jag laga mat och fortsätta lyssna på fin musik, eftersom det är min namnsdag idag så kom mamman och pappan förbi igår med en present till mig i form av..... mat! Så nu ska jag steka namnsdagsfläskfilén sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på världens bästa serie... Community! Har du inte sett den serien så bara måste du göra det!

I helgen ska jag mest plugga, träna, laga god mat och det bästa av allt.. se The Campaign på bio med fina vänner! Åh så länge jag har sett fram emot att se den filmen nu alltså! Hoppas ni får en fin helg fylld med en massa kärlek. PUSS PÅ ER!

13 september 2012

Ett så kallat infall.


Kom på igår kväll att jag ville klippa av mig håret... idag är det 1,5 dm kortare! 
Det har tidvis gått bra.

Jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går
det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgonen
och gjort det jag ska
men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dagar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst.

12 september 2012

Onsdag.

Hej! Tänkte titta in här och säga att jag-mår-bra. Senaste dagarna har jag tittat på Parks & recreation, tränat, eftermiddagsfikat, träffat mina fina syskonbarn och pluggat. Jag har tänkt mycket på hur fel det kan bli när man inte värdesätter sig själv, när man låter andra styra och bestämma, det positiva är att det bara kan bli bättre nu, jag ska göra det bättre. Jag tänker aldrig vara med om det där igen.

Nu tänkte jag ge mig ut på en promenad i höstluften sen ska jag dyka ner i pluggträsket igen. I kväll ska jag njuta av att det är onsdag framför grymma serier och godsaker! I morgon kommer mina fina föräldrar hit och på fredag ska jag åka till skolan och träffa mina fina kurskamrater sen blir det äntligen The Campaign på bio! Justja, jag höll på att glömma det viktigaste, jag är numera skribent för Gefla Högtryck!

9 september 2012


jag vet inte vad jag ska säga. känna. tycka. jag är bara så-himla-besviken just nu. att man inte kan lyssna. förstå. när någon säger att det räcker nu. jag vill inte. det rinner tårar och jag vet inte varför. jag känner mig dum. blåst och allt det där. men det är ju egentligen du som borde skämmas. jävla idiot.

7 september 2012

När är man hemma egentligen?

Hej! Jag vet inte riktigt varför bloggen har blivit så lidande sedan jag bytt stad. Jag måste erkänna att jag inte känner mig som hemma här riktigt än, men snart har jag bästa vännen i samma stad, vilket känns u-n-d-e-r-b-a-r-t. Skolan har dragit igång vilket också känns riktigt bra, har precis pluggat klart för dagen, nu ska jag gå och handla lite sen ska jag krypa ner i sängen och titta på Parks & Recreation hela kvällen.. I morgon ska jag förmodligen åka till Sandviken och ge min mamma en kram sen dricka drycken som gör dig glad med bästa vännen.

3 september 2012


Önskar jag inte hade så mycket inom mig. att jag inte kände så mycket för så lite. men det gör jag. hela tiden. alltid. jag vill vara känslokall. kunna göra saker och sedan skratta. och glömma. och göra det igen. men det kan jag inte. jag känner för mycket. och jag hatar det.

1 september 2012

Känslokatastrof.

Läser det här inlägget och känner mig lite mindre ensam och bortkommen. jag är ju trots allt vän med honom, jag kommer att träffa honom i framtiden. så varför är det då så förbaskat jobbigt? det slog mig precis varför. vetskapen om att han en dag kommer att träffa sin stora kärlek och glömma bort allt som har varit vi, allt som har gjort mig så himla glad i så många år. det-gör-så-jävla-ont.

Nä nu får det vara slut med den här känslomässiga katastrofen. man glömmer lätt bort vad man har när det viktigaste försvinner. och någon morgon snart hoppas jag att jag vaknar upp och känner att jag vill träffa någon ny. för nu vill jag mest bara dö.