30 juni 2012

Planering.


Det är ganska så roligt hur jag har möblerat mitt lilla hus i huvudet redan, hur jag vet vart allt ska stå, hur allt ska se ut. Jag har en klar bild av mitt hem, och det gör mig så himla glad att veta att det verkligen kommer att se ut precis som jag vill! Det jag behöver köpa nu är en byrå sen är jag i stort sett klar med mina inköp! Tror det blir en vit Malm från Ikea, vad tror ni om det?

29 juni 2012

Konsten att kunna känna glädje.

Jag har skrattat den här veckan, och då är det inte dig jag har tänkt på. Jag har förberett mig för framtiden, målat och rustat mina köksmöbler med en pappa som jag kommer sakna att träffa varje dag.

Jag har myst och skrattat och sagt fel saker med den mamma som förstår mig bäst. Jag har läst en så fruktansvärt bra bok som gjort mig varm i hela kroppen, gjort mig ordlös

Jag har skrivit kontrakt för mitt första egna hem, och jag vill helst ta mitt Alfapet och flytta in redan i morgon, börja ett nytt liv i en ny stad. Jag längtar efter nya äventyr.

Jag har tänkt på mina syskon och syskonbarn, hur långt jag skulle kunna gå för att alltid-vara-nära. Jag har tänkt och längtat till en höst i Gävle, hur du och jag ska göra det till världens bästa höst. 

Nu rullar tårarna igen, men det är glädjetårar nu, för den här veckan har jag insett att jag kommer att överleva, utan dig
Tell her she's the light of the world.


Tilde sommaren 2011.

Åh jag blir tårögd bara jag tänker på hur fina syskonbarn jag har, jag kunde aldrig föreställa mig för 5 år sedan att det skulle kännas så här mycket, ni-liksom-driver-mig. ♡♡♡
Topp fem.


Läste precis ut The fault in our stars, jag måste säga att den var hur bra som helst, på alla sätt och vis. Känslomässig, humoristisk, allvarlig och framför allt, sorglig. Läs den om du har tid, den är värd varenda minut! Nästa bok jag ger mig på är Jonas Karlssons novellsamling Spelreglerna. Någon som läst den?

28 juni 2012

27 juni 2012


 Restyle.



Alltså-jag-dör-vad-fina-dom-är, affischerna från Restyle, jag vill ha varenda en!
Wera Stockholm.


Skåda min nya skapelse, en grön långklänning från Wera Stockholm, jag skojar inte om att detta skulle kunna vara min nya kärlek! I helgen ska du få följa med på äventyr, punkt slut.

26 juni 2012

Känslomässigt sicksack.

Det har hänt så himla mycket i mitt liv på sista tiden, både bra och dåliga saker, saker jag inte hade kunnat föreställa mig för två månader sedan. Och under de här våren har mina känslor gått som i sicksack. Ena stunden mår jag bra, andra vill jag bara försvinna.

Jag saknar oss, det vi en gång varit, och som jag tror innerst inne, aldrig riktigt kommer att försvinna. Vissa dagar känns saknaden outhärdlig, och vissa känns det inte alls. Ibland bara vet jag att det är dig jag borde vara med, och vissa dagar känner jag för att bara släppa allt och radera. Obalans?

Jag ska flytta till mitt allra första egna hem om bara några veckor, vilket känns hur mysigt som helst, det är faktiskt mitt drömboende som jag känner mig lyckligt lottad över att ha fått, jag ler bara av tanken.

Men mitt i all den där glädjen börjar jag ändå tänka på rädslan för-att-bli-ensam, vara ledsen och ständigt i obalans. Jag vet att mina känslor går i sicksack, och jag vet att jag inte kan tygla dem på det sätt jag skulle vilja.
Dagens inköp:


- Fyra stycken breda, låga glas som kommer att fyllas med en hel del drinkar i höst.
- Två stycken små ungsformar från Miljögården som kommer att innehålla värmande bärpajer.

25 juni 2012

När livet sköljde bort oss och vi glömde våra minnen.

(Varför kan jag inte lyssna på Lars Winnerbäck utan att bli så jävla känslosam för?
gash-jag-tror-hjärtat-precis-flydde-fältet.)
Måndagslyx.


När det regnar ute lägger man sig i soffan med nya Rum hemma.

24 juni 2012

Måla köksstolar och vara peppad.


Idag har jag målat mina köksstolar, dom blev hur fina som helst så jag kan inte vara annat än glad just nu.
Jag-är-så-himla-peppad-på-att-flytta-till-mitt-lilla-hus. 
Fisheye från Turkiet.


Åh, hittade precis mina gamla fotoalbum, varav ett med enbart fisheye foton, måste erkänna att jag fällde några nostalgitårar faktiskt. Känslan-när-man-kan-spara-sina-minnen-i-materiell-form.

23 juni 2012

Och alla frågar om jag känner någonting för dig,
och jag vill svara att jag känner fan allt som går att känna i mig.
Lumsheden och bio.



Hej vänner! Ikväll har jag varit i Lumsheden och ätit middag sedan i Gävle och kollat på Moonrise Kingdom (!!!) Hur fin lördag som helst! Vad som händer imorgon återstår att se, godnatt på er!

22 juni 2012

Fin dag.






Tycker om min familj så otroligt mycket. Och jag saknar min bästa vän redan, så fort du försvinner ifrån mig några dagar tycks jag liksom gå sönder, du är bäst tjejen, glöm aldrig. ❤

Glad midsommar vänner.


Puss!

20 juni 2012

Fest mitt i veckan.

God morgon! Igår stack jag till Gävle och mötte upp ett härligt gäng för lite onsdagsfest, började med picknick följt av uteserveringshäng, grym kväll! Jag längtar tills jag får nyckeln till mitt lilla hus i Gävle, ska bli så förbaskat skönt att slippa åka buss! Nu ska jag äta frukost, ta en promenad sen lägga mig i solen! Puss

19 juni 2012

The fault in our stars.


<3
Saker jag tänker på just nu.



 1) Bonsaiträd från Ikea.
2) Body butter från The Body Shop.
3) Parfym från Marc Jacobs.
4) Kopp från Arabia.

18 juni 2012

Måndag.


Idag efter jobbet (observera: NYA jobbet) satt jag på mig min nya kjol och mötte upp bästa vännen för fika på stan. Sen efter en väldig massa prat åkte jag hem och träffade en annan bra vän. Helt klart bästa måndagen! Puss
Två brusiga favoriter.



Då när inget var som nu.

16 juni 2012

Om att bli lämnad.

Har legat i sängen och försökt få ögonen att somna i ett bra tag nu, men jag gav upp och bestämde mig för att skriva om det där som gnager så i mig istället. Jag har nog inte velat inse det, vågat acceptera det faktum att du inte vill vara den som håller min hand längre, han som jag somnar bredvid efter kittlande nackkyssar som får hjärtat att slå i otakt.

Jag vet inte om jag ska skratta efter gråta över oss. Glädje mig åt allt det bra vi har varit med om, alla fina stunder som liksom alltid kommer vara som fastklistrat långt där inne, eller om jag ska gråta över det faktum att det inte kommer komma några fler sådana stunder.

Jag kommer att överleva, men klarar man sig? Härmed tillåter jag mig själv att vara ledsen, att de där tårarna som okontrollerat bara kommer, måste få göra det. Jag hoppas att de slutar komma rullandes snart. Och att jag någon gång slutar älska dig. Godnatt.
 Dogeared.


Åh vad jag tycker om det här armbandet från Dogeared, hittade det på KyssJohanna, som så himla mycket annat fint jag skulle vilja äga. Tur att jag fyller år snart, right?
♡♡♡

Fruktfest.


Har jag och T haft denna eftermiddag, men nu har hon dessvärre åkt hem till Åshammar, vad tyst och ensamt det blev helt plötsligt.. Frågan är vad man ska hitta på en grå kväll som denna? tacos och film? Yes så får set bli!
Lördag.


Hej! Jag har hjärtegrynet här idag, vi har varit ute på förmiddagen och nu har vi precis ätit lunch. Snart är det dags för barnvagspromenad i regnet. Åh jag är så himla tillfreds just nu, med torpet och allt som hör därtill och att jag har världens finaste syskonbarn som gör mig så glad i hjärtat. Men ändå känns det som om någonting fattas? 

15 juni 2012

Nu avslutar jag denna fredag.

Och längtar efter morgondagen, som jag ser så-himla-mycket-fram-emot. ❤
Världens bästa fredag.


Jag är så himla glad idag, det ena har ni ju redan hört om, men det andra som gör mig gladast i världen är en ny bok som jag har börjat läsa, den heter The fault in out stars och är skriven av John Green. Läs den bara, snälla, jag-är-redan-fast.
Dagen jag skaffade torp.

Jag har blivit med världens finaste torp!!! Är så glad just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Väck mig och säg att jag drömmer, någon? För detta händer bara inte mig!

14 juni 2012

Titta på torp.


Jag är helt upp i varv just nu!! Jag har precis pratat med en man som ska hyra ut sitt torp, och jag ska åka dit och titta imorgon. Är detta en dröm som slår in eller vad? GASH!

13 juni 2012

Jag blir hellre ensam än lycklig med nån annan.

Och vad vet du om kärleken
förrän du förgäves hatat den.
Och vad vet du om när hjärtan kan bränna
för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva.
Minigolf och kladdkaka.


Det bjöd min gårdag på!

12 juni 2012

Jag gömde mina drömmar 
precis där din axel blir till hals.

11 juni 2012

Nytt att läsa.


Har absolut ingen oläst bok hemma för tillfället, därför beställde jag tidigare idag hem den här boken som jag har hört så mycket bra om, jag-är-förväntansfull!
Bra bok och god middag.


Har tidigare idag läst ut Pappa Pralin, helt-klart-det-bästa-jag-någonstin-läst. Alltså jag dör! Nu har jag precis ätit kvällsmat och ska strax ut i regnet och promenera lite. Hoppas ni har fått en bra start på veckan. Puss!
Tror-jag-dör-lite.

10 juni 2012

Jag minns mitt rum i ditt hjärta.


Hej! Jag hade en grym kväll igår med gamla vänner som har varit saknade. Nu mår man som man bör efter att ha sovit alldeles för få timmar, men vad gör det när kvällen bjuder på grillning och film med en bra kille!  Hoppas ni har haft en fin helg. Puss
Lördagskvällen såg ut lite såhär.


9 juni 2012

Någonting nytt.


Hittade en klänning inne på Lindex idag, den är blå och mönstrad!
Nu ska jag äta något sen bege mig till finaste vännen och snacka skit. Puss!