31 mars 2012

Söndag.

Godaste tonfiskröran gör du såhär: Blanda en burk tonfisk med lite creme fraich, finhackad rödlök, salt och peppar! Fruktansvärt enkelt och fruktansvärt gott. Nu blir det snart lite söndagslöpning innan jag beger mig in i pluggträsket..

Myslördag.

Jag och F rullade in till Gävle och drack kaffe..

sen myste vi ner oss i soffan och kikade på Extremt högt och otroligt nära, filmen var minst lika bra som boken, se den vetja!

Lördagsförmiddagen.

Idag har jag varit i Dalfors och börjat tömma min gammelfarmors hus.

Tänk vad mycket fint man kan hitta i ett hus där en människa levt hela sitt liv. Jag fick med mig ett servis hem, Rörstrands Fina.

Den här trälådan ska jag ha någonting fint i. Tänk vad många minnen det finns i gamla prylar, lite små läskigt, men samtidigt så-himla-fint!

Städa städa städa..
Hejdå huset! Snart kommer någon annan och tar hand om dig.

30 mars 2012

Tidig kväller och tidig morgon.

Nu ska jag lägga mig och läsa Darling River, har verkligen längtat efter att få läsa någonting som inte är kurslitteratur. Imorgon ska jag upp tidigt och bege mig till Dalfors och tömma hus! Har på känn att loppisälskaren i mig kommer ta med hela huset hem..

Fredag.

Äter macka med stekt ägg och kalkon och dricker gokaffe..

och försöker skriva tenta - kommer typ ingenstans, gosh-vad-det-står-still-i-mitt-huvud..

vill mycket hellre lägga mig i soffan och läsa Sara Stridsberg.

29 mars 2012

28 mars 2012

Torsdag.

Godmorgon, nu ska jag äta frukost sen glida till skolan! Jag tror det kommer bli lite mindre uppdatering här ett tag, jag mår inge vidare just nu, varför håller jag nog för mig själv, hoppas ni förstår. Puss på er fina människor!
Vilket jävla trassel,
jag-orkar-fan-inte.


+ att jag saknar oss jätte mycket just nu.

27 mars 2012

26 mars 2012

Hjärtesnurr.

Hon-som-älskar-att-plugga?

Hej! Sitter och skriver på talet till torsdagens lektion, skönt att ha det klart för imorgon ska vi få en hemtenta som ska vara inlämnad i början på nästa vecka, känns som man bara vill ha en sak att fokusera på då, trots det ska jag jobba någon dag denna vecka också. Måste erkänna att jag pluggar som bäst på helgen ändå, de dagar man ska unna sig lite ledighet, då är jag som mest effektiv..

25 mars 2012

Ardelius och Murakami på samma uppslag?

Vilken-jävla-fullträff!

Fin avslutning på en fin helg.

Hej! Sitter och surfar runt på Tradera, fattar inte hur man kan bli så fast? Kollade i alla fall på Kontoret nyss, har en tendens att gilla allt med Henrik Dorsin, helt klart min man.
Om en stund ska jag göra i ordning lite kvällsfika (kladdkaka!!!) och kolla på årets första avsnitt av The big C. Hoppas ni har haft en bra helg, för det har jag. I veckan är det plugg som gäller (tenta...) och kanske någon dags jobb.. Puss vetja!

Plattan.

Vill äta frukost på den här brickan typ varje morgon.
Designad av Barbo Tryberg för Designtorget.

Yummie.

En bra söndag.

Suttit på altanen med filt, kaffe och solen i pannan, där trivs jag! Men nu har jag tagit en paus och tänkte grädda några våfflor, det är ju trots allt våffeldagen idag!
Vet vart jag befinner mig om tjugofyra dagar,
där-du-är.

24 mars 2012

Våren du gör mig lycklig.

Godmorgon! Har sovit som en gud inatt, det var ett tag sen kan jag säga, därför är jag glad som sjutton just nu. Har precis gjort mig klar för söndagsjoggen, känner dock att det är en liten förkylning på gång så det blir nog en kort sväng idag. Senare ska jag plugga och sitta i solen, så-himla-skönt att känna solen värma i ansiktet, världens bästa medicin när man känner sig nere, helt klart. Nä nu ska jag knyta på mig skorna och ge mig ut. Pusspuss
Du är han jag aldrig vill förlora,
glöm-aldrig-det.

23 mars 2012

18.17

Har en annons på Tradera som jag inte har nämnt för er, den går ut imorgon, så gå in här och ta en titt och lägg ett bud vetja!

Aldrig har fredagsmyset varit så efterlängtat.

Hej! Har precis ätit en super god halloumisallad och om en stund tänkte jag ta en promenad och svänga förbi affären och köpa något gott.
Kvällen ska jag spendera i soffan, och jag måste säga att jag aldrig har längtat så mycket, är-så-sjukt-trött-att-jag-inte-vet-vart-jag-ska-ta-vägen. Som grädde på moset har jag även en djävulsk tandvärk, välkommen visdomständer, eller så inte.
Hoppas att solen skiner imorgon också, för då ska jag sätta mig mot husväggen och sitta där hela dagen, med en kopp kaffe som sällskap och med en bok i handen. Ja, livet är bra härligt just nu. Bara en sak som fattas, han-som-ger-mig-fjärilar-i-magen.

22 mars 2012

Får-tuppskinn-av-bara-tanken.

Tofu, musik och promenad.

Hej! Äter tofu och lyssnar på finfin musik. Kom hem från jobbet vid 2 tiden idag, väldigt lyxigt kanske någon tycker, men inte om man har huvudvärk och är tvungen att plugga.. Nu har i alla fall huvudvärken försvunnit så jag tänkte ta mig ut på en promenad om ett tag. Imorgon klockan 4 får jag äntligen helg, så-jävla-härligt!

Någonting nytt.

Har ni sett min nya ram från Urban Outfitters? Nä jag tror faktiskt inte det, här är den i alla fall. Beställde den samtidigt som en jeanskjol, som jag tyvärr fick skicka tillbaka då den inte alls var som jag hade föreställt mig, därmed fortsätter jakten på den perfekta jeanskjolen..

19 mars 2012

Tisdagsmorgon.

Hej mina fina! Vaknade precis och ska snart kliva upp och göra mig klar och äta frukost sen ska jag cykla iväg och jobba några timmar, ska bli roligt! Föresten, någon som tittade på 30 grader i februari igår? det är ju totalsorgligt ju..

Gilla gilla gilla.

Dör-vilken-bra-tidning!

Känner mig ganska snygg idag.

Nu går det undan!

Dags att plantera om snart kanske?

Yrväder i mars.

Godmorgon! Vilket jäkla yrväder jag vaknade till idag, vitt precis överallt, jag som trodde vinterns sista dagar var förbi, men icke. Jag ska i alla fall ut och jogga en sväng nu, sen resten av dagen blir det nog plugg och lite annat.

Det blir ingen skola den här veckan, tänkte jobba istället, tror jag har kommit in i en skol-svacka, kursen börjar bli långtråkig och jag har tappat motivationen lite smått, ska bli skönt att ta en veckas ledighet från skolan och ge järnet nästa vecka istället, det är även sista veckan för den här delkursen. Hoppas nästa blir mer i min smak!

Har haft en fin helg förutom att jag har haft allergibesvär sedan i fredags, så-sjukt-jobbigt! Det börjar bli något bättre nu, så det känns skönt, nä nu ska jag kila iväg och springa lite. Puss

15 mars 2012

Wake up call.

Vaknar 04.48 av att tidningsbudet sjunger utanför mitt hus (!!!) kan ju knappast vakna på ett mer chockerande sätt, det tog ett tag att somna om, så att säga.
Tappar-bort-mig-själv-hela-tiden.

Fan.

13 mars 2012

Nu börjar det hända saker i mitt fönster.

Välkommen!

En liten påminnelse:

Glöm inte att ta en titt på mina annonser på Tradera!

Trött-tisdag.

Hejsan hoppsan! Ligger i sängen och läser lite kurslitteratur, på engelska även.. samtidigt som jag skriver lite på talet till på torsdag, och även talet till nästa vecka, uppgifterna blir svårare nu, så hjärnan får jobba extra mycket!

Tidigare ikväll har jag varit hemma hos F och grattat henne, det var trevligt. Men nu slocknar jag nog snart, kanske dags att lägga ifrån sig datorn då. Imorgon ska jag jobba till 3 och efter det måste jag väl träna på talet antar jag! Godnatt alla fina.

Godmorgon.

12 mars 2012

Måndagen.

Hej! Har haft en fin dag idag, jobbade till tre, cyklade hem i solen och möttes av G som var på besök, busade med honom tills det var dags för honom att bege sig hemåt igen, då blev det kräftsallad med sparris (!!!) galet gott måste jag påpeka, innan jag gick och mötte F för en kvällspromenad.

Nu på kvällen har jag mest gjort ingenting, funderar på att gå och lägga mig nu, sjukt trött. Imorgon ska jag till skolan på eftermiddagen och på förmiddagen tänkte jag passa på att plugga lite. På kvällen ska jag hem till F en sväng och gratta henne då det är hennes födelsedag!

♥♥♥

Lyckan när man kommer hem från jobbet och hittar en dinousarie i rummet.

11 mars 2012

Måndagmorgon.

Idag skiner solen, så himla skönt. Nu måste jag kila iväg till jobbet! Puss

Slutet på helgen och början på veckan.

Godkväll! Sitter och kikar på Kontoret. Tidigare idag har jag varit ute på en promenad med F sen blev det vegetarisk sallad i soffan framför Grey's anatomy. Ska göra i ordning lite kvällsfika snart sen ska jag lägga mig och läsa en stund innan det är dags att sova några timmar så att man orkar jobba imorgon. Hoppas alla får en bra start på veckan!

Söndagsgott.

Tradera.

Hej! Jag har lagt in nya annonser på tradera, gå in och ta en titt här vettja! Idag ska jag städa, plugga och promenera med en fin vän, en toppen söndag helt enkelt!

10 mars 2012

17.44

Inte visste jag att min kropp skulle reagera på några pinjenötter, men fan vad fel man kan ha. Skit också.

Mosters tjej.

Solig lördag.

Just nu sitter jag och fikar lite innan jag ska gå ut i solen och promenera lite, kanske svänger förbi affären också och köper något gott. Vad gör alla den här soliga lördagen?

Fina pricken.

Har haft en toppen dag i pulkabacken!

9 mars 2012

Godmorgon alla fina.

Next up: Kungsberg med finaste!

Typ lite så.

Nyklippt hår, matlagning och myskväll.

Hej! Precis hemkommen från frissan, med cirkus 1 dm kortare hår, känns f-a-n-t-a-s-t-i-s-k-t. Nu ska jag ta det lugnt en stund innan jag ska laga lite mat, sen ska jag hem till F och mysa järnet! Hoppas alla får en fin fredag. Puss

ReStyle prints.


Åh vad fina affischerna från ReStyle är, dör lite.

8 mars 2012

Kvällsfikar och drömmer om vår och varma vindar.

Håller på att fika lite nu innan jag ska lägga mig och läsa nya Elle interiör, det är vardagslyx det! Känns galet att det redan är fredag imorgon? Veckorna springer iväg och jag ser fram emot en varm vår, den får gärna komma nu. Imorgon ska jag fixa lite med skoluppgifter, promenera och klippa håret innan jag på kvällen ska mysa med en fin en, vi ska kika på Vi måste prata om Kevin, måste jag nämna att jag har skyhöga förväntningar?

Torsdag.

Hej! Idag har jag varit i skolan på förmiddagen, höll tal trots att jag höll på att svimma av nervositet, och det gick till och med bra! Sen på eftermiddagen gick jag en sväng på stan innan jag åkte hem och gjorde mig två äggmackor, nomnom!

Här är mitt senaste traderafynd. Så-himla-fina! Dock har jag ingenstans att ha dem just nu, men när jag har skaffat mig ett eget litet krypin ska de upp på väggen direkt!

7 mars 2012

Onsdag.

Hej! Idag har jag jobbat hela dagen på en ny förskola, det gick bra! Efter jobbet har jag varit ute på en promenad med bra musik i lurarna följt av årets första avsnitt av Grey's (!!!) nu svider mina ögon rejält kan jag säga...

Nu tänkte jag gå och lägga mig och träna på talet jag ska hålla imorgon då jag ska till skolan på förmiddagen, på eftermiddagen ska jag ta en runda på stan tror jag, och kanske blir det även en loppisvända! Pusspuss

6 mars 2012

9.57

Hej! Har precis ätit frukost och gjort mig klar för skolan, ska ha seminarium mellan 12 och 14 men tänkte hinna äta lite lunch innan också så jag ska väl snart bege mig. Hoppas alla får en fin dag, min dag har redan börjat på det absolut bästa tänkbara sätt, dör-vad-jag-vill-vara-i-din-famn-nu!

4 mars 2012

Måndag.

Hej! Vaknade upp och kände att det sista jag vill göra idag är att jobba, så idag ska jag istället plugga och dona lite med annat. Kanske sätter mig på altanen och lapar lite sol. Imorgon blir det i alla fall skola och eventuellt jobb på onsdag!

Pluggar... i skuggan av solen.

Solen skiner och jag sitter och pluggar? Gash, detta borde inte vara tillåtet. Men om en stund ska jag också ta mig ut i solen och fånga lite D-vitamin, efter att ha suttit med Afthonios' Progymnasmata i ett flertal timmar så tycker jag att jag förtjänar lite frisk luft, men först nygjorda chokladmuffins med grädde och en kopp kaffe!

2 mars 2012

Lördagmorgon.

Godmorgon. Jag är uppe tidigt som vanligt, sjukt härligt när man vaknar av att det är ljust (!!!) i rummet.

Nu ska jag först ut och traska en liten promenad sen ska jag städa och kanske möblera om, kan bli lite smått omöjligt när mina möbler är stora och mitt rum litet..

Igår fastnade jag med annat hela dagen så det blev ingen städning då, men om jag känner mig rätt så blir det väl inte av idag heller, solen skiner och det är lördag, måste jag säga mer?

Fin du är.

Mumin på äventyr.

Fredagsmellis.

Rabarbersmoothie innan jag ska traska till affären och hämta ut min nya muminkopp!