29 februari 2012

Jag är nog inte den du drömmer om.

Tröja från H&M och glasögon från Peak Performance.

Hej vår du ger mig spring i benen.

Hej! Idag har det varit runt 13 grader varmt här hemma, hej vår? Så-jävla-underbart! Jag har skrivit klart talet till imorgon och varit ute i solen en stund. Nu ska jag snart äta lite sen träffa F för en promenad. Ikväll blir det Sveriges mästerkock, som alla andra onsdagar. Imorgon ska jag till skolan på förmiddagen och hålla tal inför klassen, hoppas på det bästa!

Påväg hem till mig.


Kopp från RoyalDesign och loafers från Halens.

28 februari 2012

Frukost.

Idag ska jag plugga plugga och plugga. Den nya kursen var inte direkt i lugnt tempo. Men först ska jag åka och handla lite smått!

Detta-gjorde-min-morgon.

20.08

Efter en promenad med finaste F kryper jag ned i soffan och kikar på några avsnitt av The Office och dricker några koppar te.

just-nu-trivs-jag-jävligt-bra.

27 februari 2012

En glad odlare.

Nu jäklar ska det hända saker, odlar numera tomatplantor på detta vis. Har bevis på att det faktiskt funkar, så nu är det bara att vänta. Nä nu ska jag äta frukost sen dra mig mot skolan, är ovanligt glad idag, och det känns f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t.

Jag känner att ödet är i våra händer, och jag vägrar släppa taget.

Godkväll! Tänkte lägga mig och läsa lite en stund innan jag somnar, sjukt trött. Varit ute på en härlig prat-promenad med F tidigare, har även hunnit med att kvällsfika lite framför 30 grader i februari. Imorgon ska jag till skolan för att börja en ny kurs, ska bli spännande. Puss alla fina.

Fred Perry.

Jag vill ha en piké t-shirt, väldigt gärna. Någon som vet om det finns någon svensk webbshop som säljer Fred Perry? Jag hittar ingen ja..

Att skriva ett tal.

Hej! Har fått instruktionen att skriva ett tal. Då antar jag att det är vilket tal som helst, annars har jag lagt ner flertalet minuter på att skriva någonting helt onödigt.

Håller i alla fall att skriva om att vi borde äta mindre kött, ett enkelt ämne som det finns mycket argument kring, det får duga som första uppgift i den nya kursen som börjar imorgon.

Annars så tänkte jag ta en liten paus nu, stolen jag sitter på gör ont ont ont i rumpan. Ikväll ska jag träffa F för en promenad sen kika på 30 grader i februari, ny favorit helt klart. Puss

26 februari 2012

Söndag.

Sallad med stekt aubergine och tofu, ny favorit helt klart! Nu ska jag ut i solen tillsammans med lite ny musik i öronen!

11.09

Vill vara stark, klara av allt och lite till... men det är jag inte, inte det minsta. Fan fan fan.

Jag behöver dig.

25 februari 2012

Knut.

Har precis gjort mig klar för en kväll i Gävle med en fin en. Men först ska jag laga lite mat! Hoppas ni får en fin lördag. Puss

Där sitter du bra.

Lördagsmorgon.

Morgonpromenad i stormen - check! Nu en sväng till affären för att fylla på kylskåpet med godsaker. Ikväll har jag en biodejt, så-jäkla-nödvändigt!

24 februari 2012

Frusen in i märgen.

Orkar inte tänka, men tänker hela tiden - orkar inte vänta, men väntar hela tiden - orkar inte leva utan, men gör det hela tiden.

22 februari 2012

Analys, målade naglar och kvällspromenad.

Hallå! Håller för fullt på att göra köttfärssoppa, riktigt gott ska det bli! Kom hem från skolan vid halv 1 tiden, jag och J har varit riktigt effektiva och skrivit vad jag tror, är en toppen analys, känns väldigt skönt!

Sedan jag kom hem har jag mest bara tagit det lugnt, målat naglarna och fixat lite. Efter soppan tänkte jag gå ut på en kvällspromenad innan det blir godsaker och Sveriges mästerkock, härligt värre! Imorgon och på fredag blir det jobb!

21 februari 2012

Semla och en kopp chai.

Godkväll! Har precis ätit en semla och druckit en kopp chai, så nu vet jag någon som kommer sova gott inatt. Annars så har jag mest umgåtts med mina fina syskonbarn hela dagen. Nu tänkte jag lägga mig och läsa Vilda gröna ögon en stund innan jag slocknar. Imorgon ska jag till skolan och träffa J för att skriva ihop analysen!

20 februari 2012

Sånt som ska hända idag.. typ.

- Gå ut på en förmiddagspromenad.
- Göra en analys på ett tal av Selma Lagerlöf.
- Göra ett fint kollage att sätta upp på väggen, eller nåt.
- Fortsätta läsa Vilda gröna ögon av Joyce Carol Oates.
- Beställa klipptid.
- Köpa semlor (!!!)

Min blåögde vän.

Chokladbollar.

Har jag gjort den här eftermiddagen, efter att ha varit i skolan och skrivit tenta, det gick helt okej faktiskt! Nu är det bara en analys som ska skrivas sen hoppas jag på att var fri från plugg några dagar.

19 februari 2012

22.22

Går och lägger mig i hopp om att få sova någon timme innan det är dags för tenta-måndag. Go go go!

Kvalitetstid.

Pluggpaus.

Hej! Pluggar på för fullt, sista dagen innan tentan. Men nu blir det en paus ett tag då G kommer hit och busar lite medan lillebror är och plaskar på badhuset.

18 februari 2012

"I'm a goddamn fool, but then again so are you."

22.19

Behöver något, dig och oss. Håller ut och väntar. På vad och vem och varför och nej - inte den här gången, kanske inte någon gång.

Sju-dagar-i-veckan-plugg.

Precis som gårdagen sitter jag och pluggar med det obligatoriska kaffet bredvid mig. Men tänkte alldeles strax ta en paus och kolla på melodifestivalen och äta lite godsaker. Fortsätter med pluggandet imorgon, det är ju trots allt lördag.

Förmiddagsmellis.

Innan vi ska gå ut och busa!

17 februari 2012

20.00

Nu drar sista På spåret igång.. Men jag befinner mig inte framför teven just nu, utan jag sitter och pluggar med en kopp kaffe bredvid mig, rolig fredagskväll va?

Imorgon ska jag och finaste T busa hela dagen, hinner knappt träffa de små när det både är plugg och jobb så det ska bli härligt, hoppas det är fint väder så att vi kan vara ute! Nä dags att plugga på så att även jag får ha lite fredagsmys ikväll..

15 februari 2012

Impulsartad torsdag.

Kylig morgon utanför, stannar nog under täcket en liten stund till. Om tre timmar ska jag göra någonting impulsartart, men fruktansvärt rätt, mer om det vid ett annat tillfälle. Lunchen kommer avnjutas på ett mysig café med F, som också är fruktansvärt bra för den delen.

Alltid, alltid du.

14 februari 2012

Himlen är prickig ikväll.

Bomullsmoln faller - vilar på marken - glädjerus - fortsätt falla - stanna inte.

Skola idag, jobb imorgon!

Har precis kommit in från en liten promenad, var tvungen att komma ut i friska luften efter att ha spenderat 6 timmar i skolan.. Nu är debattdelen avklarad och det gick bättre än förväntat, så-himla-skönt!

Imorgon ska jag jobba största delen av dagen sen på kvällen ska jag väl försöka plugga lite och kanske promenera. På torsdag ska jag och F ner på stan och grejja lite och luncha, ska bli mysigt! Sedan blir det hårdplugg fredag, lördag och söndag, ska tametusan klara tentan på måndag!

Ser även fram emot fredag då jag ska på biodejt med J, vi ska se Extremt högt och otroligt nära (!!!) som har premiär då, totalt älskar boken så jag blev som i extas när jag såg att den skulle komma på bio. Nä dags att hoppa in i duschen. Kram

13 februari 2012

Fina dagen.

Haft en fin dag i skolan, pluggade på förmiddagen och träffade min debattgrupp en stund på eftermiddagen, kom hem vid halv 4 tiden och sedan dess har jag pluggat, känns som om allt består utav plugg just nu. Hoppas det blir lugnare snart!

Nu ska jag snart gå ut på en kvällspromenad innan det blir lite teve innan läggdags, imorgon blir det en lång dag i skolan, med debatt och lektion, hoppas jag inte är allt för nervös bara.. Sen ska jag inte till skolan något mer den här veckan, det blir förhoppningsvis jobb på onsdag sen plugg fram till måndag då jag ska ha min första salstenta!

12 februari 2012

Tröttmåndag.


Men glad ändå, nu ska jag äta frukost sen åka till skolan!

Söndagen i solen.

God kväll! Har precis druckit kaffe efter en smarrig kycklingsallad. Idag har jag städat, pluggat, rensat garderoben och tvättat, sen vid halv 4 tiden tog jag en paus och gick på en promenad med F, så härligt, och Sandviken har även bjudit på finaste vädret idag: plusgrader, sol och klarblå himmel.

Resten av kvällen blir det mys i soffan framför Kontoret, ska bli spännande att se vad Ove Sundberg nu ska hitta på. Imorgon ska jag träffa min debattgrupp i skolan vid 13 tiden men jag tror jag sticker dit tidigare och pluggar och äter lunch innan!

11 februari 2012

22.59

det-är-inte-såhär-det-är-meningen-att-det-ska-vara.

Det blev detta istället.


Beställde aldrig några illustrationer, det blev detta från Urban Outfitters istället, jag har länge letat efter den perfekta jeanskjolen och nu när jag hittade den kunde jag inte låta bli!

Pluggat klart för idag... typ.

Jag är en sådan person som inte kan plugga mer än någon timme, vill hellre vara effektiv i 2 timmar än att sitta en hel dag och slöplugga lite. Nu börjar jag känna att jag tröttnat på att för idag, trots att jag inte varit sådär super duper effektiv, men det är ju en dag imorgon också, inte sant?

Etsy shop.

Tänkte lyxa till denna plugglördag och beställa fina illustrationer från Etsy...

9 februari 2012

Puss.

Glassigt.

Fikapaus.

Efter att ha pluggat någon timme så tänkte jag nu gå ner och fixa lite kvällsfika och slänga mig i soffan en stund, imorgon är det fredag och jag jobbar till 13, snacka om skönt, på eftermiddagen ska jag handla lite och plugga, och träffa mamman som jag inte sett på hela veckan..

8 februari 2012

Fina lilla du.

Det snurrar i min skalle.

Hallå! Har precis ätit mellis och nu sitter jag och pluggar lite inför debatten vi ska ha nästa vecka, har varit i skolan på förmiddagen idag och på eftermiddagen tog jag en sväng på stan. Ikväll ska jag träffa Frida för en promenad innan Sveriges mästerkock och imorgon ska jag jobba! Ganska mycket som händer i skolan just nu.. debatt, salstenta och analys på två veckor, det är bara att ligga i.. Helgen kommer därför spenderats framför kurslitteraturen!

... Min kärlek har även lämnat landet för 2,5 månad framöver. Jag saknar honom redan, BUHU!

5 februari 2012

3 februari 2012

Så-jävla-skönt!

Kom hem från jobbet vid 2, har sedan dess pluggat och fikat. Nu ska jag ut och traska i det härliga vintervädret, så härligt med helg!

2 februari 2012

Sysselsatta dagar.

Hej! Det blir dåligt med uppdatering här när dagarna fylls av sysselsättningar. Idag har jag spenderat förmiddagen i skolan. Kom hem vid ungefär 2 tiden och då pluggade jag lite grand sen tog jag en vända på stan. Nu ska jag göra i ordning lite kvällsfika sen blir det tidig kväller för imorgon ska jag upp vid 6 tiden för att jobba några timmar.

Annars så blir helgen lugn, ska fira lilla L på söndag som blir 1 år, kan tiden gå lite snabbare eller? Dagarna bara rinner iväg. Jag ska även försöka fota lite i helgen, någonting jag inte alls hinner nu på dagarna.. Nä men som sagt, kvällsfika var det. Puss