30 november 2011

Iväg till jobbet.

Då sticker jag iväg till jobbet om bara några minuter! Det kändes verkligen skönt med sovmorgon och långfrukost, vardagslyx! Imorgon ska jag inte jobba, då blir det istället morgonpromenad, en tur på stan och andra trevligheter. Nä dags att cykla. Puss

För den te-tokiga.

Åh vilken fin tekanna jag hittade på Cervera precis, den kommer ifrån Iittala (hoppas tomten läser..) För mig som är galen i te är en tekanna ett måste, helt klart!

På väg hem till mig.

Har precis beställt skorna på bilden här nedan! Lite impulsartat men så-jäkla-bra! Jag kommer trivas som sjutton på gatorna hädanefter..

Nymålade naglar och mellis i magen.

Hej! Slutade tre idag, så skönt att kunna njuta av eftermiddagen hemma i lugn och ro. Har sedan jag kom hem hunnit äta lite mellis, målat naglarna och surfat runt lite bland bra bloggar. Nu är klockan halv fem och jag ska mest göra ingenting tills det är dags för middag och kvällspromenad innan Grey's! Imorgon börjar jag jobba halv 10, skönt med sovmorgon!

29 november 2011

Fint på fötterna.

Hur fin är inte den här skon ifrån Vagabond då?

... Nu säger jag godnatt och hoppas på en bra jobbdag imorgon bland barn och bus!

Hälsa på en fin.

Hej! Ha varit en relativt lång arbetsdag idag.. Men skönt det också! Imorgon börjar jag jobba kl 7, så som så många andra dagar blir det godnatt tidigt ikväll. Men innan dess ska jag hälsa på E en sväng, duscha och kvällsfika framför Desperate Housewives! Nä dags att kila!

Stickat.




Från Monki.

28 november 2011

Kvällspromenad.

Har nyligen ätit kvällsmat och ska nu ut på en liten promenad, så skönt att ta en kvällspromenad när man har jobbat en hel dag. Ska även jobba imorgon, börjar 7.30 och slutar 14.30, helt okej! Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och gå och lägga mig tidigt, det var väl allt för nu.. Kram!

27 november 2011

Det obligatoriska kvällsteet.

Nu lägger jag mig i soffan med en kopp te, efter att ha varit ute och traskat i årets första snö (kunde inte låta bli). Imorgon hoppas jag på jobb.. och en snäll mage!

Vad hände?

Ena sekunden regn och 10 plusgrader.. andra snö och nollgradigt!

Någonting att mysa runt i.

En ny mysig pyjamas skulle jag vilja ha i julklapp i år! Den här ovan kommer ifrån H&M och kostar 199 riksdaler!

Nu skrattar du med någon annan.

Och det har aldrig känts mer.

En mage som är på bättringsvägen.

Magen mår lite bättre idag, men inte på topp ännu. Hoppas att må världsbäst imorgon så att jag kan jobba om det skulle behövas. Nu har jag lagat lite matlådor, bakat och städat. Blev sjukt sugen på att se Män som hatar kvinnor, så tror att det blir en filmeftermiddag. Skulle vara skönt med en promenad också, ja det får helt enkelt bli promenad och film i eftermiddag, kanske ett bad också.. Ultimata medicinen?

Julfint.

Den perfekta klänningen att vara julfin i?

26 november 2011

På bristningsgränsen.

Herre min gud, jag tror jag aldrig någonsin har haft en sådan magvärk som jag har just nu. Har haft ont till och från hela natten och dagen men just nu är det outhärdligt. Mamma säger magkatarr orsakat av stress.. Jag vet inte vad jag säger, men jag vet i alla fall att det blir soffan för min del resten av kvällen.. AJ!

The Future.

En ny film av och med Miranda July. Vill se nu nu nu!

cafélunch.

"För att du är här."

Luncha på stan med en fin en.

Vilken fin lördag, ska strax ta mig ned på stan med en fin vän för att strosa runt lite och äta lunch, vilken toppen lördag!

25 november 2011

Fina toner.


Anna Ternheims nyaste är något av det ljuvligaste mina öron har hört.

Jag trodde att jag kunde känna igen, men det kan jag inte.

Ibland är en lögn det finaste man har.

En blandning av det godaste.

Hej! Håller på att göra i ordning någonting ätbart, det blir en blandning av kyckling, halloumi, bacon och sallad, bara ädelosten som fattas! Jobbade till halv 4 idag så kom hem ganska nyligen. Efter maten ska jag ta mig ut på en kvällspromenad innan fredagsmyset får sin start, känns som att jag kommer att slockna tidigt ikväll.. Vad som händer i helgen återstår att se, men att den blir lugnt finns det inga tvivel om. Puss!

24 november 2011

Den perfekta kjolen.

Den här kjolen ifrån Topshop kan nog vara det finaste jag sett..

Bra bra bra!

Mat och promenad står på tur.

Har precis bytt om till träningskläder, kom hem från jobbet för en stund sedan, men innan kvällspromenaden blir det lite mat tror jag, magen kurrar! Idag har jag haft en toppendag på jobbet, kommer kännas konstigt att inte åka dit på måndag igen.. Aja, efter promenaden blir det i alla fall en titt på gårdagens avsnitt av Grey's, imorgon har jag sovmorgon innan några timmars jobb följt av fredagsmys! Kram.

23 november 2011

Varmt för fossingarna.

Varmfodrade Dr Martens.. Som gjorda för mina kalla fötter!

Busiga barn, kyckling och en serie i toppklass!

Precis duschat och denna kväll som så många andra avslutas i soffan med kvällsfika och teve tittande, kvällen till äta så visas sista avsnittet av Bron, lite små trist faktiskt då det är en serie helt i min smak.. Idag har jag varit på Synsam, ätit smarrig kyckling och tagit en kvällspromenad sedan jag kom hem från jobbet vid halv 5 tiden. Imorgon börjar jag jobba 07.30 så då blir det en relativt tidigt uppstigning. Hej så länge!

22 november 2011

Finaste färgen?


Färgen heter Diva of Geneva och har den perfekta lila nyansen!

Nytt i garderoben.

Lagom glittrig och lagom transparent. Full pott!

Efterlyses:

Läslust.. Har ingen ork att slå upp boken om kvällarna längre, jag kanske behöver någonting nytt att sätta tänderna i? Jag tror inte Niceville är någonting för mig.. Då är frågan: Ska man fortsätta läsa de 300 sidorna som är kvar och hoppas att den helt plötsligt får en vändning eller ska man bara ställa boken i hyllan och glömma att den finns?

Mysdax efter en dag i Kungsgården.

Har precis duschat och nu är myskläderna på, ska snart göra i ordning lite kvällsfika i samband med kvällens avsnitt av Desperate Housewives. Kom hem vid kvart i 6 idag och sedan dess har jag varit ute på en promenad och fixat inför morgondagens jobbdag. Nä dags att kila, hoppas ni har haft en bra dag. Kram!

21 november 2011

Fint på väggen.

Från Urban Outfitters.

Krångligaste människan i stan.

Hej! Kom hem från stan alldeles nyligen, har varit och fyllt på mitt busskort och återigen, bytt glasögon på Synsam, har lånat hem ett par bågar som jag är sugen på, denna gång vill jag bli 100 procent nöjd! Dock skiftar de mellan brunt och rött, petiga jag vill helst ha svarta eller väldigt mörka bågar.. Förhoppningsvis vänjer jag mig med lite färg också!

Nu är syster och T på besök och jag ska snart börja laga lite mat innan jag ska ta mig ut på en kvällspromenad. Jobbade till halv 2 idag, så skönt att hinna utföra lite ärenden en dag i veckan, ska jobba ganska sent alla andra dagar så då blir det tajt! Ska också beställa klipptid i veckan, skulle vara sååå skönt att fräscha till topparna lite. Nä dags att kila. Puss!

20 november 2011

Kvällsfikar.

Sitter och kvällsfikar framför Beck, har varit hos E en stund på kvällskvisten och myst lite. Imorgon blir det en tidig morgon, börjar 06.45 i Kungsgården. Så snart blir det godnatt!

Skulle varit något de.


Dags att flytta snart känner jag.. Den här lägenheten på 47 kvadratmeter belägen på Svarvargatan skulle passa mig alldeles perfekt!

Brödbak.

Håller på att baka bröd, riktigt härlig söndagssyssla efter att grundligt städat rummet. Vad ska man göra härnäst?

Söndagsmusik.

19 november 2011

Tråkigaste morgonvädret.

.. men inte hindrar det mig ifrån att ta en morgonpromenad inte! Vad ska alla göra en regnig söndag som denna?

Att hitta tillbaka.

Jag är så grymt glad över att jag har hittat tillbaka till en vän från förr, en tjej som jag liksom aldrig riktigt har släppt, kanske den person som jag har trivts bäst med av alla genom tiderna. En person jag kan skratta med, gråta med. Jag kan prata med dig, på ett sätt som man kanske inte kan med alla. Jag började känna efter vilka som verkligen är värda att lägga tid på, bry sig om. Jag tänkte på dig. Kanske den bästa tanken.

Iittala.

Kära tomten, jag skulle bli ytterst tacksam om detta befann sig i mitt hem på julafton..

Två till Kartio dricksglas 21 cl i färgen grå.

En frostad Kivi lykta.

En rosa Marimekko skål.


Två till Kartio dricksglas 33 cl i klarglas.

17 november 2011

♡♡♡♡

Åh vad jag ser fram emot helg imorgon, har jobbat alla dagar förutom måndag den här veckan. Tog med mig T hem efter jobbet idag för att busa en stund, stora tjejen går nu, tycker så mycket om att umgås med dig, tjejen. Imorgon ska jag jobba till halv 2, väldigt skönt på en fredag, att jag ska vara på en förskola alldeles i närheten gör inte saken sämre. På eftermiddagen blir det bara lugnt, kanske svänger förbi affären på vägen hem och köper en tidning och någonting gott (vardagslyx för mig) Ja, precis så vill jag inleda min helg. På kvällen ska jag umgås med E, som jag inte gjort på hela veckan, det blir nog matlagning och andra trevligheter! Hej så länge.

16 november 2011

Fint från Marimekko.

Bäddsett 1 075:-

Tekanna 635:-

Necessär 325:-

Städning efter några timmars jobb.

Hallå! Har precis bytt lakan i sängen och tänkte nu dammsuga lite. Skönt att sluta tidigt någon dag så att man hinner göra lite sådant också. Har resten av veckan och hela nästa vecka inbokad så då blir det inte mycket nytta gjort här hemma kan jag tänka mig. Slutar relativt tidigt på fredag så då kanske det blir en sväng ner på stan för att hämta nya glasögonen, om inte så får det bli på lördag! Om ett tag ska jag göra älgfärsbiffar sen blir det en promenad innan det är dags för kvällens avsnitt av Bron!

15 november 2011

Vill läsa..

Kafka på stranden av Haruki Murakami.

Präriehundarna av Jonas Gardell.

Den besynnerliga händelsen med hunden om natten av Mark Haddon.

14 november 2011

Jobbelijobb.

Ska äta lite frukost innan jag ska bege mig iväg på jobb, ikväll blir det en promenad med en bra tjej! Ha en fin dag allesammans.

En fin kväll med en fin vän.

Nu säger jag godnatt efter att ha umgåtts med min finaste vän kvällen till ära.

Önskelista nr2.

Anteckningsbok från Penguin Books.

Väska från Modekungen.

Arkivmapp från Leuchtturm.

Samlade dikter av Tomas Tranströmer.

En förmiddag på stan.

Det blev inget jobb idag. Har istället varit en sväng på stan på förmiddagen, strosade runt lite och bestämde mig för att byta mina nyaste glasögon bågar, trivs mycket bättre i plastbågar så om någon dag ska jag hämta ut ett par nya plastbågar från Cheap Monday, ganska lika de jag redan har. Köpte även en ny cardigan från VILA och lite underkläder på Lindex. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen. Blir i alla fall en promenad ikväll, imorgon ska jag jobba i Åshammar! Kram

13 november 2011

Finbesök!

Fick trevligt sällskap i form av syster, Joakim och Tilde en sväng nyligen. Väldigt trevligt! De har precis åkt hem och nu sitter jag och lyssnar på Eldkvarn, som hela helgen. Om en stund ska jag förflytta mig till soffan för teve tittande och kvällsfika. Hoppas på jobb imorgon, om inte så ska jag uträtta lite ärenden på stan. Kram!

Knopp.

Lyckan när en orkidé man tappat hoppet om får nya knoppar.

Eftermiddags besök!

Snart får jag besök utav prinsen. Trevligt värre! Lite annat jag har gjort idag är att städat, bakat, målat naglarna och fixat med min portfolio. Hoppas ni också har en bra söndag.

12 november 2011

Söndagslista i brist på annat.

Jag längtar efter:
Julen och allt som hör därtill, sen kan våren få komma väldigt fort.

Jag ledsen över:
Att jag är sjukt sugen på att se Eldkvarn så märker jag att de precis har varit i Gävle och spelat.

Jag äter helst:
Frukost eller kvällsfika, mackor, kokt ägg och te ungefär.

Jag ser fram emot med skräckblandad förtjusning:
Att börja plugga på högskolan igen.

Det finaste jag vet är:
Är när man känner sig uppskattad av någon man håller nära hjärtat.

Jag läser:
Niceville av Kahtryn Stockett.

Jag är galet stressad över:
Inte mycket just nu faktiskt, det skulle vara vintern om något.

Jag lyssnar helst på:
Eldkvarn och Florence + The machine för tillfället.

Jag drömmer om:

Att inom en snar framtid få jobba med det jag drömmer om, och först få spendera några år på någon fin högskola.

Jag blir nostalgisk av:
Gamla foton, låtar och platser.

Listan har jag lånat av Flora. Nu ska jag bege mig till Sandvikens finaste plats, Högbo för lite söndagsmotion! Vi hörs senare. Kram.

Gotårta!



Stora tjejen.

Kramas med bästa.

Nu ska jag strax sticka iväg och kramas med bästa tjejen! Hoppas alla får en toppen fin lördags eftermiddag. Måste också påpeka att Eldkvarns nya album är bäst bäst bäst!

Lördagsbild.

Lite såhär ser jag ut för tillfället. Med skjorta från Monki och jeans från Cheap Monday. Lite senare idag ska jag iväg på kalas, som jag har längtat!

11 november 2011

30 timmar.

Hej! Har precis ätit en god middag. Känns skönt att ta helg efter att ha jobbat 30 timmar den här veckan. Hoppas på mycket jobb även nästa vecka. Idag har vi varit inne hela dagen så nu tänkte jag ta mig ut på en liten promenad för friska luftens skull, resten av kvällen blir det lugnt framför Skalvan med en skål glass (!!!) är inte på topp just nu känner jag, det går magsjuka och många av barnen är förkylda på förskolan jag har jobbat på den här veckan, kanske därför?

10 november 2011

Att kunna uppskatta det lilla.

Kryper ned i soffan med kvällsfika framför gårdagens avsnitt av Grey's tillsammans med mamman efter en dags jobb följt av en härlig kvällspromenad, love life.

9 november 2011

En träff med en fin vän.

Lyckan över att ta en promenad med en fin vän efter en hel dags jobb, att veta att det även är veckans bästa program på el television ikväll gör inte situationen sämre precis.

8 november 2011

365 dagar sedan det var en väldigt bra dag.♥

Hej! Har precis ätit en god kycklingsallad och läst nya Annonsbladet. Kom hem från jobbet vid 5 tiden också, har varit på Jernvallens förskola idag och där trivdes jag super bra, hoppas att jag får jobba där fler gånger.

Nu ska jag smälta maten en stund innan jag ska ta en kvällspromenad, så skönt att komma ut och röra på sig på kvällen efter en hel dag med jobb. Ikväll är det även Desperate Housewives på teve, och innan det ska jag nog bara lite bröd till kvällsfikat.

Min finaste systerdotter fyller även 1 år idag, jätte många grattiskramar till dig min fina! Tråkigt att behöva jobba på din första födelsedag men så kan det bli ibland, ska pussa ihjäl dig nästa gång jag träffar dig.

7 november 2011

Vill bara vara med honom.

Jag vill alltid ha honom vid min sida, saknaden som uppstår när man bara har sig själv och sin egen spegelbild, det gör så ont att sakna. Jag vill andas med honom, leva med honom, åldras med honom. Jag vill vara allt han drömt om och lite till, 365 dagar om året. Säg att jag alltid kommer vara tjejen som gör att ditt hjärta slår dubbelslag. Jag vill vara hon som stjäl dina tankar och gör att det pirrar lite extra i maggropen. Säg det säg det säg det.

Väskjakten fortsätter..

Gillar den här väskan jätte jätte mycket.. Den kommer från Tjallamalla och kostar 1.299 riksdaler, kanske lite för saftigt för mig just nu, men drömma kan man ju alltid göra!

"When food is gone you are my daily need."

Några svartvita foton från Stockholm, skulle alltid vilja vara på vift med han.

Måndag.

Inge jobb idag, tråkigt! Har mest inte gjort någonting alls idag, läst lite och städat. Nu sitter jag och lyssnar på Florence + the machine och letar efter väskor på nätet, hittade ingen i storstaden..

6 november 2011

Lite Stockholm.

Hej! Nu är jag hemma i Sandviken igen efter en härlig helg i Stockholm, vi såg föreställningen Spemalot med Henrik Dorsin och den var grymt bra! Sen har vi också shoppat, ätit gott och bara hängt. Jag helt slut i benen efter allt springande så nu tänkte jag lägga mig i soffan med en kycklingsallad till middag och stanna där några timmar, hoppas alla har haft en fin helg! Puss